Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Befejező gépek képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Befejező gépek - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Befejező gépek
Keresés
Találatok száma - 4 db
EasyLam laminálógépek

EasyLam laminálógépek

Az EasyLam laminálógépek hideglaminálással kasírozzák a védőfóliát a nagyformátumú plotterrel kinyomtatott médiára. A laminálás mellett tábla kasírozására is használható. Az EasyLam laminálógépeknek két szériája létezik. A C közepes, a CA automata gép nagyobb volumenű laminálási munkákra alkalmas.

Zünd G3 digitális stancológ gép

Zünd G3 digitális stancológ gép

Csak a legjobb számít! A világ leggyorsabb és legprecízebb kivágórendszereként a G3 nem is lehetne felkészültebb a versenyre.A számos moduláris kiegészítőnek köszönhetően a G3 kivágóasztal rendkívül rugalmasan és sokoldalúan használható. Tekercses és táblás anyagok gyors feldolgozására egyaránt képes, hagyományos egyenes vágásokkal, kontúrkövető kivágással, akár 50mm/2 vastagságig.

Zünd S3

Zünd S3

A Zünd S3 a G3 kistestvére. Hasonló technológia és minőség de az S3 kisebb kompakt gép. 25mm-es vastagságig képes vágni. A Zünd digitális kivágók forgalmazója az Unimark Kft. A Zünd vágógép a legmagasabb minőséget biztosítja 24/7 produktivitással.

Zünd ZCC 2.0 digitális stanc szoftver

Zünd ZCC 2.0 digitális stanc szoftver

A Zünd ZCC 2.0 digitális stancológép szoftver rengeteg újítással rendelkezik. Pl. e-mail értesítés ha operátor beavatkozás szükséges, vágással egy időben munkaelőkészítés, túlvágás szoftveres korrigálása...stb.

Tuti menü