Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eco-Solvent nyomtatók képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Eco-Solvent nyomtatók - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Eco-Solvent nyomtatók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Epson Surecolor sorozat

Epson Surecolor sorozat

Az Epson lépett elég későn lépett be az oldószeres nyomtatók piacára. Ettől függetlenül az Epsontól megszokott csúcsminőséget és megbízhatóságot kapunk a Surecolor sorozattól. Az Epson nyomtatóknak több hazai forgalmazója is van.

HP Designjet 10000

HP Designjet 10000

Bővítse üzleti tevékenységét ezzel a kiváló minőségű 264 cm szélességű HP Designjet 10000s nyomtatóval. Vezessen be új szolgáltatásokat, és növelje meg bevételeit a termelékenységet fokozó hordozókezelő kiegészítőkkel és az egyszerűen használható kellékekkel.

HP Designjet 8000

HP Designjet 8000

A HP az Epsonhoz hasonlóan később lépett az oldószeres nagyformátumú nyomtatás világába de ez a lépés elég erőteljes volt hiszen szinte az egész mezőnyt felvásárolta. A Scitex, a Colorspan és még néhány oldószeres nyomtatókat gyártó márka a HP tulajdonába került. A Designjet 8000 fél-oldószeres típus kisvállalkozások számára.

Mutoh

Mutoh

A második generációs nagyformátumú ValueJet 1324 és 1624 nyomtatók a ValueJet Eco sorozatának leggyorsabb nyomtatói. Az új ValueJet-ek a a kezdő reklámgrafikai cégeket és a már meglévőket is maximálisan kiszolgálják.

Rockhopper III

Rockhopper III

A Mutoh a Rockhopper szériával jelent meg először az oldószeres nagyformátumú nyomtatók piacán. A III verzió az elődök kiforrottabb, továbbfejlesztett verziói. A Mutoh nyomtatkat több helyen is megvásárolhatók Magyarországon.

Roland Versa Art RS széria

Roland Versa Art RS széria

Az RS család nyomtatói szinte mindent tudnak, amit a PRO III nyomtatók: beltéri és kültéri bannerek, poszterek, dekorációk, POP hirdetések, járműdekoráció és sok egyéb reklám célú nyomtatás készíthető velük. Az RS nyomtatók a Roland Versaworks RIP program Intelligent Pass Control technológiával kiemelkedő nyomtatási minőséget produkálnak. Ez a nyomtatási technológia egy térhatású pontelhelyezési rendszerrel precíz, csíkmentes nyomatokat eredményez minden médián. A 4 színnel nyomtató berendezések maximális nyomtatási sebessége 21,4 m2/h, termelési sebessége 12,7 m2/h. A berendezéshez opcionálisan megvásárolható a média felcsévélő egység.

Seiko V-64S

Seiko V-64S

A Seiko-i legolcsóbb eco-solvent nyomtatója reklámgrafikai vállalkozások részére. Választható EG-EX és EG-LX festékcsaláddal. A Seiko gyári festékei híresek a magas pigmenttartalomról, ezáltal a magas denzitásról és alacsony festékfogyasztásról.

Seiko W széria - Neon tintával is!

Seiko W széria - Neon tintával is!

A fluoreszcens nyomtatás a 6 színes kiépítésben érhető el. A CMYK alapszínek mellett a fluoreszkáló pigmenteket tartalmazó, Neon pink és Neon yellow tinták kerülnek a gépbe. Nyomtatáskor ezen színek spot colorként kiemelve vagy process colorként érhetők e

Xerox 8 sorozat

Xerox 8 sorozat

A Xerox 8265 164,3 cm széles, míg a Xerox 8290 225 cm széles nyomatokat képes előállítani. A Xerox modelljei komplett rendszerként, vagyis raszterkép-feldolgozó programmal és hardware-el együtt kaphatók (Caldera Copy Rip SE, Visual Rip+, PC for Caldera és Xerox 17 TFT monitor). A nyomdaipari szakemberek a 8265-ös vagy 8290-es nyomtató telepítésénak első napjától fogva minőségi színes nyomatokat készíthetnek a Xerox által kifejlesztett saját gyártású papírokra és más egyéb speciális nyomathordozókra. A Xerox 8265 és 8290-es nyomtatók Eco-Solvent ULTRA tintát használnak amely a legújabb fejlesztésű tintatípus a piacon. Ez a tinta kültérre és beltérre is alkalmazható, mellyel akár 3 év UV, karcállóságot és cseppállóságot is biztosít a nyomatnak. Kedvező fixálási hőmérséklet (40-50°C) eredményeképp a hullámosodás tulajdonképpen megszűnt. A festék vizes oldószert tartalmaz, amely a fixálás során távozik a médiából, ezért nincs szükség külön elszívó berendezés telepítésére is. Ajánljuk bannerek, poszterek, plakátok, hátulról megvilágított öntapadós nyomatok, fali dekorációk, zászlók, utcai bútorok, járműdekorációk, kiállítási anyagok, poszterek, jelzések stb.

Tuti menü