Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok, szakirodalom képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Fórumok, szakirodalom - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Fórumok, szakirodalom
Keresés
Találatok száma - 4 db
CNC a plotter alapja

CNC a plotter alapja

A Computer Numerical Control vagyis a programozható mikroszámítógéppel rendelkező gép. A gép a vezérléséhez szükséges parancsokat a mikroszámítógépről kapja. Ez a technológia az alapja az összes mai plotternek, illetve 'társ szakmában' tevékenykedő maró, gravírozó gépeknek is.

FLAAR

FLAAR

A large-format-printing.org a világ legismertebb nagyformátumú plotterekkel foglalkozó tudományos oldala. Az oldal kategorizálva foglalkozik az összes létező nagyformátumú megoldással, illetve fizetős és ingyenes un. FLAAR riportok, tanulmányok is letölthetők az egyes nyomtató családokról, megoldásokról.

Mi az a plotter?

Mi az a plotter?

A Wikipedia plotter oldalán választ találhatunk, hogy mi a plotter. Működési elve, felhasználási területe. A plotter olyan PC vezérelt vektorgrafikai rajzológép amivel egy, a mozgató fejbe befogatott eszköz (pl. toll vagy vágókés) vonalas ábrák rajzolhatók, vághatók papír és öntapadó fólia felületébe.

Wilhelm Research

Wilhelm Research

A Wilhelm Research kutatásokat végez a digitális asztali és nagyformátumú plotteres nyomtatás területén több mint 20 éve. Fő szakterületük a fine art printing, múzeumi minőségű digitális nyomtatás. A Wilhelm Research legismertebb tevékenysége a digitális nyomtató festékek élettartamának vizsgálata. Köztük az Epson festékek, melyek akár 200 éves beltéri élettartamot is garantálhatnak.

Tuti menü