Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plotter - nyomtató típusok, márkák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Plotter - nyomtató típusok, márkák képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
Agfa nyomtatók

Agfa nyomtatók

Az Agfa M-Press Tiger a világ első olyan síkágyas UV nyomtatója ami teljesen automata módon elvégzi a táblanyomtatás folyamatot. Táblás és tekercses anyagokra egyaránt képes nyomtatni. Banner, fólia, plakátpapír...

Brekeke

Brekeke

Reklámtábla a romantikus, antikolt stílustól az ipari megjelenésig... A kiskertedbe való sorjelölőtől kezdve a többméteres reklámtábla elkészítéséig. Térbetű - Reklámponyva - Nagyméretű nyomtatás - Fóliavágás - Kirakati és egyéb feliratok. Rendelkezünk a legmodernebb technológiákkal: - széles formátumú nyomtató, nagyméretű laminálógép, habvágógép, marógép, plotter - és ha kell, fával is dolgozunk, fúrunk, faragunk, keretezünk és az ecsettől sem ijedünk meg; alapozunk, mázolunk, antikolunk, feliratokat, mintákat festünk. A REKLÁMTÁBLÁK, CÉGTÁBLÁK, reklámponyvák, öntapadós fóliák, plakátok elkészülése felár nélkül, 24 órán belül is lehetséges. A részleteket olvasd legalul.

Canon IPF 6450

Canon IPF 6450

Termelékenységre és folyamatos kiváló eredmény biztosítására tervezve. Az iPF6450 609,6 mm (24') széles, 12 színű, vízbázisú pigmenttintát használó tintasugaras nyomtató, mely magas hatékonyságot, kiváló nyomtatási minőséget, kiemelkedő megbízhatóságot és páratlan sokoldalúságot biztosít belső merevlemezével.

Canon IPF 8300S

Canon IPF 8300S

Kereskedelmi célú poszterek és reklámtáblák nyomtatására, illetve házon belüli nyomtatási területekre tervezték. Az imagePROGRAF iPF8300S 8 színű LUCIA EX pigmenttintás rendszert használ, amely kivételes minőségű A0 (44) nyomatokat készít lenyűgöző sebességgel

Canon IPF 8400

Canon IPF 8400

Termelékenységre és folyamatos kiváló eredmény biztosítására tervezve. Az iPF8400 12 színű, vízbázisú pigmenttintát használó tintasugaras nyomtató, mely magas hatékonyságot, nyomtatási minőséget és megbízhatóságot biztosít. Ideális az üzleti, fotográfiai és próbanyomat-készítő környezetekbe.

Canon IPF 9400

Canon IPF 9400

Designed for maximum productivity and large, high quality images. The imagePROGRAF iPF9400 is a 60/1524 mm, 12-colour water-based pigment inkjet large format printer delivering exceptional colours and outstanding productivity for prints up to 60.

Canon IPF5100

Canon IPF5100

Canon imagePROGRAF iPF5100 Fényképek, művészeti alkotások, poszterek és próbanyomatok nyomtatására, illetve házon belüli nyomtatási célokra tervezték. Készítsen kiemelkedő A2-es nyomatokat a Canon egyedi 12 színű pigment tintarendszerével. A nagyformátumú iPF5100 nyomtatón készített gyors és megbízható minőségű nyomatok mindig meggyőzőek; a készülék ezért ideálisan alkalmazható fényképek, művészeti alkotások, proof és poszterkészítés céljára.

Canon IPF6300

Canon IPF6300

Poszterek és reklámtáblák nyomtatására, illetve házon belüli nyomtatási területekre tervezték. Az imagePROGRAF iPF6300S 8 színű LUCIA EX pigmenttintás rendszert használ, amely kivételes minőségű A1 (24) nyomatokat készít lenyűgöző sebességgel.

Canon IPF6400

Canon IPF6400

Termelékenységre és folyamatos kiváló eredmény biztosítására tervezve. Az iPF6400 609,6 mm-es (24), 12 színű, vízbázisú pigmenttintát használó tintasugaras nyomtató. A termelékenység és a kiváló nyomtatási minőség közötti harmóniát kínál fotográfiai, művészeti, próbanyomat-készítési, design-, hirdetési és kiskereskedelmi felhasználásra.

Hirdetés
CNC a plotter alapja

CNC a plotter alapja

A Computer Numerical Control vagyis a programozható mikroszámítógéppel rendelkező gép. A gép a vezérléséhez szükséges parancsokat a mikroszámítógépről kapja. Ez a technológia az alapja az összes mai plotternek, illetve 'társ szakmában' tevékenykedő maró, gravírozó gépeknek is.

Copymania

Copymania

Örömmel jelenthetem, hogy oldalunk arculata megújult, és bevezettünk egy új TERMÉK orientáltabb üzleti megközelitést, amelyet ezután maximálisan követni, és támogatni fogunk. Arculatváltásunk oka a folyamatos fejlődés, a megjelenésünk folyamatos javitása, termékeink és szolgáltatásaink szinvonalának kiemelése. A weboldalunk bal-felső részében készitettünk egy menürendszert, és egy grafikus felületet, amelyben könnyen megtalálhatja a keresett készterméket, és a kiválasztott termékről egy közvetlenebb, és letisztultabb felületen tud információkat, akár árakat találni. Az oldal láblécén pedig elhelyeztünk egy térképet, illetve a kommunikációhoz szükséges összes információt! Véleményünk szerint igy sokkal átfogóbb képet kaphat az általunk forgalmazott termékekről, és az alkalmazott szolgáltatásokról! Remélem oldalunk ezután még könnyebben használható lesz, és ezzel Ügyfeleink elégedettsége is tovább növekedhet! Üdvözlettel: Kis Gyula Zoltán Ügyvezető

Dekorient

Dekorient

Vállalkozásunk 2000 óta dolgozik a reklám és dekorációs piacon. Tevékenységünket és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink akár tervezett megjelenéssel akár csak elképzeléssel rendelkezve is teljeskörű hátteret és megvalósítást kapjanak.

EasyLam laminálógépek

EasyLam laminálógépek

Az EasyLam laminálógépek hideglaminálással kasírozzák a védőfóliát a nagyformátumú plotterrel kinyomtatott médiára. A laminálás mellett tábla kasírozására is használható. Az EasyLam laminálógépeknek két szériája létezik. A C közepes, a CA automata gép nagyobb volumenű laminálási munkákra alkalmas.

Eclipse

Eclipse

A jól képzett, professzionális csapat és a modern technológiai berendezések optimális hátteret biztosítanak mind a négy üzemünkben, melyek elhelyezkedésüket tekintve lehetőséget adnak a teljes európai piac kiszolgálásához. A vezetőség és a csapat minden tagjának elsődleges célja az ügyfelek igényeinek kielégítése.

Epson 11880

Epson 11880

Ha akár 64'-es méretű művészi rajzokhoz, fényképekhez és proofnyomatokhoz is tökéletesen használható nyomtatót keres, a Stylus Pro 11880 a megoldás. Páratlanul gyors és gazdaságos, és mindig kiváló, tartós nyomatokat készít.

Epson 9900

Epson 9900

Az Epson Stylus Pro 9900 az iparág legjobb megoldásait nyújtja a színes proofkészítés, fényképnyomtatás és művészeti reprodukciók terén. Az eredetihez hűen sokszorosíthat B0/44' széles nyomatokat a piacon jelenleg elérhető valószínűleg legpontosabb, legkonzisztensebb és leghatékonyabb technológiával.

Epson SC-T5000

Epson SC-T5000

Ez a 36' métretű nagy formátumú 4 színes nyomtató ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a nagy sebesség és a gazdaságosság követelmény, például CAD, GIS alkalmazások, egyedi reklámfeliratok, prezentációk és beltéri feliratok. Mellékeljük hozzá az Epson eszközökhöz készített PRESTIGE szoftvert is, amellyel még tapasztalat nélkül is könnyű posztereket készíteni. Ez a költséghatékony készülék képes csökkenteni az átfutási időket és hatékonyabbá tenni a marketing- és reklámtevékenységet.

Tuti menü