Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plotter - nyomtató típusok, márkák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Epson - Mimaki [2. oldal]
részletek »

Plotter - nyomtató típusok, márkák képes leírás: Epson - Mimaki [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
Epson SC-T7000

Epson SC-T7000

Gyors, megbízható és gazdaságos. Különböző nyomatok előállítására tervezve a CAD rajzoktól a posztereken át a rövid kültéri használatra szánt reklámfeliratokig. A Surecolor széria leváltja a régi Stylus Pro sorozatot.

Epson Surecolor sorozat

Epson Surecolor sorozat

Az Epson lépett elég későn lépett be az oldószeres nyomtatók piacára. Ettől függetlenül az Epsontól megszokott csúcsminőséget és megbízhatóságot kapunk a Surecolor sorozattól. Az Epson nyomtatóknak több hazai forgalmazója is van.

FLAAR

FLAAR

A large-format-printing.org a világ legismertebb nagyformátumú plotterekkel foglalkozó tudományos oldala. Az oldal kategorizálva foglalkozik az összes létező nagyformátumú megoldással, illetve fizetős és ingyenes un. FLAAR riportok, tanulmányok is letölthetők az egyes nyomtató családokról, megoldásokról.

Flora

Flora

A Flora is kínai gyártó és mint minden kínai nyomtató márkával, itt is elővigyázatosan kell vásárolni. Hazai forgalmazója nincs (Vinyl Grafik stúdió forgalmazta de már abba hagyták), ezért a szervizelés, beállítást a vásárlónak maga kell közvetlenül a gyártó segítségével megoldani.

Foison vágóplotterek

Foison vágóplotterek

A Foison az egyik piacvezető vágóplotter márka Magyarországon. Több mint 500db eladott fóliavágó működik országszerte. A magyar tulajdonú Signdepot.eu a fő forgalmazó és szakszerviz. A fóliavágógép egyszerűen online megrendelhető és 1 munkanapon belül átvehető.

GCC

GCC

A GCC vágóplotterek kiváló alternatívát jelentenek a Mimaki, Roland, Summa és Graptech élvonalbeli gépek mellett. A GCC plotterekben szervo motorok dolgoznak ami a léptető motorral ellentétben szinte hangtalan működést és nagyobb precizitást biztosítanak.

HP Designjet 10000

HP Designjet 10000

Bővítse üzleti tevékenységét ezzel a kiváló minőségű 264 cm szélességű HP Designjet 10000s nyomtatóval. Vezessen be új szolgáltatásokat, és növelje meg bevételeit a termelékenységet fokozó hordozókezelő kiegészítőkkel és az egyszerűen használható kellékekkel.

HP Designjet 8000

HP Designjet 8000

A HP az Epsonhoz hasonlóan később lépett az oldószeres nagyformátumú nyomtatás világába de ez a lépés elég erőteljes volt hiszen szinte az egész mezőnyt felvásárolta. A Scitex, a Colorspan és még néhány oldószeres nyomtatókat gyártó márka a HP tulajdonába került. A Designjet 8000 fél-oldószeres típus kisvállalkozások számára.

HP Ipari plotterek

HP Ipari plotterek

A régi nevén Scitex Turbojet, új nevén HP Scitex TJ8600 ipari tintasugaras nyomtató. A Turbojet extrém gyors nyomtatást tesz lehetővé, első sorban nagy mennyiségű plakátnyomtatásra ajánlott, de más hagyományos sign megoldások is kivitelezhetők.

Hirdetés
HP L26500

HP L26500

Szélesebb körű kül- és beltéri alkalmazásokra nyílik lehetőség, például ideiglenes textilek nyomtatására. A szárazon és használatra vagy finiselésre készen kijövő nyomatokkal gyorsabban érhet el eredményt. Pontos kétoldalas nyomtatás felügyelet nélkül.

HP latex hír

HP latex hír

A HP Designjet L-26500-as nyomtatási szélessége 1,55 méter (61 inch). A berendezés kitűnően alkalmazható a növekvő soft signage piac igényeinek kielégítésére. Mindkét gép az új HP-792 Latex Desigjet Ink festékeket használja, amelyek tulajdonságai közül kiemelendő az erőteljes és fényes színhatás is. Ezek a tinták alkalmasak öntapadós anyagok, vinil fóliák nyomtatására, valamint kétoldalas nyomatok készítésére is.

HP Latex nyomtató

HP Latex nyomtató

A HP latex festék előnyei: - teljesen szagtalan, - környezetbarát (zöld nyomatok), - azonnal szárad (könnyebb kezelés), - a festék az alapanyaggal nyúlik (egyszerűbb ragasztás), - használható: egészségügyi, ifjúsági és élelmiszeripari intézményekben, - japán minőségi bizonyítványok, megfelelőségi tanúsítványok, - kedvező árszínvonal (nem drágább a konkurens rendszereknél).

KAIAO

KAIAO

KAIAO is a distributor/manufacturer of rapid prototypes company, we provide different kinds of prototypes ranging from automotive to mechanical industry. we use cutting edge technologies such as SLA, CNC machining, Vacuum casting, reaction injection molding, to achieve customer requirements. It is our top-ranking customer services that we enjoy a high customer?s recognition. We now are able to keep a long-term relationship with partners no matter in domestic market or foreign territory. For now, we have been a superior supplier of the World top 500 companies such as HUAWEI, Siemens, and Dongfeng Automobile industry, some of them have developed as a strategic partner.

Kopier dekor

Kopier dekor

Munkatársaink magas színvonalon, a dekorációs szolgáltatások teljes skáláját nyújtják Önnek, legyen szó kiadvány szerkesztésről, nyomdai kivitelezésekről, reklámgrafikáról, járműdekorálásáról, vagy akár üzlet dekorációról.

Mi az a plotter?

Mi az a plotter?

A Wikipedia plotter oldalán választ találhatunk, hogy mi a plotter. Működési elve, felhasználási területe. A plotter olyan PC vezérelt vektorgrafikai rajzológép amivel egy, a mozgató fejbe befogatott eszköz (pl. toll vagy vágókés) vonalas ábrák rajzolhatók, vághatók papír és öntapadó fólia felületébe.

Mimaki CJV

Mimaki CJV

A Mimaki CJV egy nyomtatórendszer Solvent és Eco-Solvent tintákhoz integrált vágóplotterrel. Ez a sokoldalú rendszer ideális különböző nyomtatási és vágási munkálatok elvégzéséhez, matrica gyártáshoz, textilfeliratozáshoz stb. Válassza ki az Önnek megfelelő méretet a 4 különböző modellből. Biztosak vagyunk benne hogy árainkkal Önt is meg fogjuk győzni!

Mimaki JV33

Mimaki JV33

A nagy múltú Mimaki JV3 után a JV33 az egyik legismertebb és legnagyobb darabszámban eladott oldószeres nyomtató a nagyformátumú reklámgrafikai területen. Nagy felbontás, a JV3-nál nagyobb sebesség és a Mimakitól megszokott minőség, akár felügyelet nélküli nyomtatás jellemzi.

Tuti menü