Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plotter - nyomtató típusok, márkák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mimaki - Polajet [3. oldal]
részletek »

Plotter - nyomtató típusok, márkák képes leírás: Mimaki - Polajet [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
Mimaki JV34

Mimaki JV34

A Mikai a JV34-260-al töltötte be azt az űrt ami a nagyformátumú nyomtatók piacán volt megtalálható. Ez az űr pedig a nagyméretű és nagyfelbontású nyomtatás volt egy gépben. A JV34 260cm-es nyomatszélessége ellenére kiváló 1440x1440dpi felbontással nyomtat ami akár egy kisméretű igényes poszter elkészítéséhez is megfelelő. Olyan igényes beltéri és kültéri megoldásoknál jó választás ahol nagy felbontással kell nagy méretet egyben kinyomtatni. Pl. egyedi tapéta.

Mimaki JV400

Mimaki JV400

A Mimaki a nagyformátumú nyomtatás piac hatására a HP után a második befutóként kezdte el gyártani a latex festéket használó nyomtató plottereket melyek a JV400 szériában keltek életre. A latex festék előnye az oldószeres festékekhez képest, hogy jobban kíméli a környezetet és gyorsabban szárad így az utófeldolgozás is gyorsabban elvégezhető.

Mimaki Print&Cut

Mimaki Print&Cut

A reklámgrafikai szakmában örökös kérdés, hogy nyomtatás és vágás egy gépben (Print∓ut rendszerek) vagy külön-külön géppel kerüljenek elvégzésre. A Mimaki a Print@Cut megoldást részesíti előnyben. A Mimaki CJV30 széria gépei ilyen berendezések!

Mimaki UJF-3042

Mimaki UJF-3042

Még 2004-ben mutatta be a Mimaki első fedőfehér festéket nyomtatni képes, UV inkjet-nyomtatóját, az UJF-605C berendezést. Ezzel a készülék-kel szinte minden nyomathordozóra, át­látszó anyagokra is jó minőségben tudott nyomtatni. Az UJF-3042-es UV LED-technológián alapuló berendezés briliáns minőségű képek nyomtatására alkalmas bevonásmentes nyomathordozókon. Új fejlesztésű az inkjet-nyomtatófej is. Többek között ez az oka, hogy a desktop nyomtató ár/teljesítmény aránya piacve­zető. A hatékonyságot növeli az UV-meg-világítás minimális energiaköltsége. Ezzel a modelljével a Mimaki a szitanyo­mók piacát célozta meg, mivel azok be­lépő szintű készülékként az on-demand-nyomtatás területén tudják a nyomtatót alkalmazni.

Mimaki UV és LED nyomtatók

Mimaki UV és LED nyomtatók

A Mimaki a szélesformátumú nyomtató plotter kategóriában alkalmazza a fényre száradó festék technológiát. Az UV nyomtatókkal ellentétben a Mimaki a LED technikát használja ami kisebb hőmérsékletet és fogyasztást eredményez.

Mimaki vágóplotter

Mimaki vágóplotter

A Mimaki évtizeted tapasztalattal rendelkezik a reklámgrafikai nyomtatáshoz és feliratozáshoz szükséges gépek gyártásában. A Mimaki vágóplotterek magas minőséget és árkategóriát képviselnek. A CG-130FX főbb funkciói az automata kontúrvágás, half-cut és magas vágási sebesség.

Molino24

Molino24

A Molino24 az ország egyik legdinamikusabban fejlődő plakátnyomtatással foglalkozó vállalkozása. Küldetésének célja, hogy a legtöbb reklám és nyomtatással foglalkozó cégekhez hasonlóan ne teljes körű megoldást kínáljon hanem csak egy szolgáltatást de azt a legjobb áron és kiváló minőségben. Ez a nagyformátumú nyomtatás. Néhány példa: Reklámponyva, épületháló, öntapadó fólia, poszter- és plakátpapír nyomtatás.

Mutoh

Mutoh

A második generációs nagyformátumú ValueJet 1324 és 1624 nyomtatók a ValueJet Eco sorozatának leggyorsabb nyomtatói. Az új ValueJet-ek a a kezdő reklámgrafikai cégeket és a már meglévőket is maximálisan kiszolgálják.

Mutoh és Graphtec

Mutoh és Graphtec

Megbízható, kiváló teljesítményű és kedvező árfekvésű vágóplotterek vágáshoz és rajzoláshoz. A beépített 4 pontos automatikus regisztrációs jel érzékelő lehetővé teszi az előre kinyomtatott grafikák gyors és pontos körülvágását. Az állvány alaptartozéka a plottereinknek.

Hirdetés
Mutoh Osprey

Mutoh Osprey

A Mutoh az egyike a legismertebb nagyformátumú nyomtató plotter gyártóknak. A Roland és Mimaki márkákhoz hasonló magas minőséget képvisel. Az Osprey a Mutoh legnagyobb oldószeres nyomtatója. Ezzel a géppel, alacsonyabb felbontással de nagy szélességben és sebességben nyomtathatunk.

Mutoh Zephyr

Mutoh Zephyr

A MUTOH Zephyr a MUTOH nagyformátumú UV festékek használó nyomtatója. 1650mm szélességig képes nyomtatni bármilyen kezeletlen médiára. Pl. PVC, üveg, fa, fém. A greyscale nyomtaófejnek és a Mutoh által szabadalmaztatott i2 nyomtatási passzus technológiának köszönhetően akár beltéri minőségű képek is nyomtathatók.

Myjet

Myjet

A kínai nagyformátumú nyomtató márkáknak és típusoknak a száma szinte végtelen. A kínaiak egyedi kreativitással keltik életre az újabbnál újabb márkaneveket. Ilyen a Myjet márka is. Felépítését, technikai tulajdonságait tekintve megegyezik a klasszikus kínai 3,2m-es oldószeres nyomtatókéval. A Myjet elfogadható minőséget, több mint 10 éves tapasztalatot tett le az asztalra, így ésszerű választás ha olcsó de nagy produktivitású oldószeres nagyformátumú nyomtatót szeretnénk és nem bánjuk ha nincs helyi szerviz és picit bepiszkoljuk a kezünket néha.

Neolt Superjet

Neolt Superjet

A NEOLT egy nagy múltú olasz gyártó de nyomtatókkal csak néhány évvel ezelőtt kezdett foglalkozni. A Superjet szériában különböző UV nyomtatók választhatók. A gyár a XAAR nyomtatófejet részesíti előnyben. Az X-jet Xaar 1001 nyomtatófejjel működik.

Neonworld

Neonworld

'A legjobb a jobb!' Cégünk a Neon World Bt. 2006. január óta működik. Elkészült munkáinkra igényesek vagyunk, munkatársaink megbízhatóak és szorgalmasak, szem előtt tartva a Neon World Bt. alapelvét. Megbízhatóság, hozzáértés, precizitás és pontosság! Örömteli számunkra, hogy ilyen rendkívüli csapat vesz körül bennünket. Mottónk: A tökéletességre való kollektív törekvés, a kreativitás, produktivitás terén mozgósított energiák összessége, a fiatalos lendület, és a pozitív szellemiség. A gyártás során törekszünk arra, hogy partnereink igényes, ötletes produktumot kapjanak amely nem kis mértékben hozzájárul, hogy versenytársaikkal szemben helyzeti előnyre tegyenek szert. Stúdiónkban a legmodernebb technikát képviselő eszközökkel dolgozunk. Partnereinknek kreatív ötleteket, igényes kivitelezést biztosítunk, az általunk gyártott, magas színvonalon előállított fénytechnikai berendezések segítségével igyekszünk eredményesebbé tenni a mindennapi üzleti kapcsolataikat. Tekintse meg referenciaanyagunkat, és győzödjön meg arról, hogy csakugyan érdemes minket választania. Ez a mi neon világunk!

Nyom6

Nyom6

A Nyom6 Digitális Nyomda 2005 óta üzemel a XIII. kerületben, a Lomb utcában, a V 95 Centerben. A Nyom6 teljes körű nyomdai szolgáltatástnyújt, tervezéstől a szerkesztésen keresztül a nyomtatásig. Kis példányszámtól a nagyobb mennyiségig bármilyen nyomdai termék elkészítésére vállalkozunk a modern nyomdatechnikai eszközök segítségével.

Plakát készítés

Plakát készítés

Budapest VII. kerületében található a Digi-Print Nyomda. Különféle reklám anyagok nyomtatásával foglalkoznak. Lehet kérni egyénileg elkészített, személyre szabott névjegykártyákat, valamint különféle reklámozási célra elkészített nyomtatott anyagokat. Többek között szórólapok nyomtatásával is foglalkoznak az egyszerűbb és gyors hirdetés érdekében, valamint matricák és poszterek elkészítésével is. Ajánlatkéréseket a weboldalon előre lehet kérni, valamint összes elkészíthető terméküket és referenciákat is lehet olvasni.

Polajet

Polajet

A Polajet valószínűleg a kínai nyomtató gyártók egyikének terméke és átnevezve az Alphaset által kerül forgalmazásra. Az Alphaset magyarországi képviseleténél tekinthető és vásárolható meg a berendezés. Időközben lekerült az Alphaset kínálatából, valószínűleg az eladott nyomtatók nem hozták az elvárt minőséget így elálltak a forgalmazástól és alkatrész ellátásról. A kérdés már csak az, mi lett/lesz a magyar vásárlókkal akik ilyen nyomtatóra ruháztak be.

Tuti menü