Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plotter - nyomtató típusok, márkák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Print&Cut - Új [4. oldal]
részletek »

Plotter - nyomtató típusok, márkák képes leírás: Print&Cut - Új [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
Print&Cut vagy külön-külön?

Print&Cut vagy külön-külön?

A Mutoh és a Mimaki márkák folyamatos versenyben vannak egymással a reklámgrafikai gépek piacán. A Mutoh a külön nyomtató és külön vágóplotter megoldást, míg a Mimaki a Print∓ut megoldást részesíti előnyben.

Rockhopper III

Rockhopper III

A Mutoh a Rockhopper szériával jelent meg először az oldószeres nagyformátumú nyomtatók piacán. A III verzió az elődök kiforrottabb, továbbfejlesztett verziói. A Mutoh nyomtatkat több helyen is megvásárolhatók Magyarországon.

Roland Hi-FI

Roland Hi-FI

Az FP-740 nagy sebességű nyomtatásra lett kifejlesztve, nagy formátumú nyomtatási, munkák elvégzéséhez. 8 darab piezo inkjet fej gondoskodik a maximális 51 m2/ó nyomtatási sebesség és maximum 720 dpi felbontás eléréséről. A high-speed mód tökéletesen megfelelő professzionális minőségű textilek, zászlók előállításához.

Roland LEC-300

Roland LEC-300

A Roland jelentettebe első alkalommal a világ első LED-es fényre száradó UV festékes print∓ut nyomtatóját (nyomtatás és vágás). A LEC-300 fehér festékkel is képes nyomtatni, valamint a nyomtatás végén lakkozni.

Roland Print&Cut

Roland Print&Cut

Integrált nyomtató/vágógépek: A kombinált nyomtató/vágógépek ideálisan címkék, matricák, járműdekorációk, POP displayek és még sok más nyomtatására. Ezek a gépek eco-slovent vagy UV festékeket használnak. Akár nyolc színnel felszereltek, beleértve a fehéret és a metált.

Roland Pro 2 V SJ 1045

Roland Pro 2 V SJ 1045

A Roland nagyformátumú oldószeres nyomtatói magasabb árkategóriát képviselnek de cserébe minőséget és megfelelő produktivitást kapunk. Az SJ-1045 260cm-es nyomatszélességgel a Mimaki JV34-260-al száll versenybe.

Roland Versa Art RS széria

Roland Versa Art RS széria

Az RS család nyomtatói szinte mindent tudnak, amit a PRO III nyomtatók: beltéri és kültéri bannerek, poszterek, dekorációk, POP hirdetések, járműdekoráció és sok egyéb reklám célú nyomtatás készíthető velük. Az RS nyomtatók a Roland Versaworks RIP program Intelligent Pass Control technológiával kiemelkedő nyomtatási minőséget produkálnak. Ez a nyomtatási technológia egy térhatású pontelhelyezési rendszerrel precíz, csíkmentes nyomatokat eredményez minden médián. A 4 színnel nyomtató berendezések maximális nyomtatási sebessége 21,4 m2/h, termelési sebessége 12,7 m2/h. A berendezéshez opcionálisan megvásárolható a média felcsévélő egység.

Seiko H széria

Seiko H széria

A Seiko H széria a világ leggyorsabb (e mondat írásának időpontjában!) mild-solvent nyomtatója. Akár 100m2/óra sebességre is képes kékhátú plakátpapír vagy hálónyomtatás üzemmódban. A hazai kizárólagos képviselet a Tepede.

Seiko V-64S

Seiko V-64S

A Seiko-i legolcsóbb eco-solvent nyomtatója reklámgrafikai vállalkozások részére. Választható EG-EX és EG-LX festékcsaláddal. A Seiko gyári festékei híresek a magas pigmenttartalomról, ezáltal a magas denzitásról és alacsony festékfogyasztásról.

Hirdetés
Seiko W széria - Neon tintával is!

Seiko W széria - Neon tintával is!

A fluoreszcens nyomtatás a 6 színes kiépítésben érhető el. A CMYK alapszínek mellett a fluoreszkáló pigmenteket tartalmazó, Neon pink és Neon yellow tinták kerülnek a gépbe. Nyomtatáskor ezen színek spot colorként kiemelve vagy process colorként érhetők e

Sky jet

Sky jet

A SKYJET 1992-ben alapított kínai cég, nagy múlttal rendelkezik a nagyformátumú oldószeres nyomtatók gyártásában. Kínálata között megtalálható a klasszikus oldószeres valamint UV nyomtatók is. A gyár nemzetközi szinten ismert márka, vásárokon, kiállításokon is megtalálhatóak.

Studiopress

Studiopress

Cégünk igényes, teljeskörű, a piaci keresletnek megfelelően rugalmas, kiváló minőségű munkát végez nagyformátumú nyomtatás, óriásméretű homlokzati és egyéb hirdetések nyomtatása, nyomdai kivitelezés, reklámeszközök készítése, értékesítése terén, mindenki számára elérhető, kedvező áron, rövid határidővel! molinók, ponyvák, épülethálók plakátok, óriásplakátok, citylight plakátok öntapadó fóliák nyomtatása, kontúrvágása dekorációs fóliák forgalmazása, több 100 féle választékban vászon, textil nyomtatás fotónyomtatás kirakat, üzletdekoráció habbetűk, habdekorációk készítése nyomdai termékek (szórólap, prospektus, kiadvány, belépőjegyek stb.) display eszközök (roll-up, pop-up fal, információs pult, prospektustartó állványok stb.) arculattervezés, logótervezés, grafikai tervezés

Tandistudio

Tandistudio

Fejlett infrastrukturális PC környezetben (szélessávú internet, FTP tárhely) cégek, termékek arculatának tervezése. Kis és nagy példányszámú reklám prospektusok, kiadványok, kézikönyvek, élelmiszercsomagoló anyagok, ét- és itallapok, logó, névjegykártya, bemutatkozó prezentáció, levélpapír, vásárlási utalvány stb. tervezése. Épületek, üzletek, irodák dekorációs látványtervezése. A terveket a kivitelezéshez szükséges szintre dolgozzuk ki. Nyomdai előkészítés, dekoratőri kiviteli tervek, látványtervek. A tervezéshez és kiadványokhoz szükséges fotók készítése.

Techkwin Techstorm XL UV

Techkwin Techstorm XL UV

A Teckwin a közepes árkategóriát képviseli a nagyformátumú nyomtatás piacán. A Techstorm UV nyomtató előnyei közé sorolható a 150mm-es anyagvastagság vagy a további két fej (opcionális) amivel lakkozás is lehetséges.

TeckPro nagyformátumú nyomtatók

TeckPro nagyformátumú nyomtatók

A Teckwin a Teckpro UV5000 UV nyomtatóval belépett az óriás méretű roll-to-roll UV nyomtatók piacára ahol olyan versenytársak találhatók mint pl. az EFI VUTEK szintén 5 méteres UV nyomtatója. Ár-érték arányban a Teckwin jobb. A Spectra Polaris nyomtatófejekkel akár 150m2/óra nyomtatási sebesség is elérhető.

Troyjet

Troyjet

Legújabb TroyJet 3,2 méter nyomtatási szélességű nyomtató. Óriási teljesítmény és költséghatékony festékhasználat jellemzi. Maximális teljesítmény 100m2/óra. Hatékonyan készíthet extra nagy méretű digitális nyomatokat óriásplakátra, építési hálóra, ponyvára és további solvent festékre optimalizált médiákra. A TroyJet ár/érték arányával megbízható és hatékony munkaeszköz.

Új Epson nyomtató plotterek

Új Epson nyomtató plotterek

Az Epson SureColor SC-S70610 az Epson első 64' méretű (162,6 cm-es) nyomtatója, amely egyidejűleg használja a fehér és az ezüstmetál tintákat, és ezzel lehetővé teszi a kreatív stúdióknak, nyomtatási és reklámgrafikai szolgáltatóknak, hogy szélesítsék szolgáltatási portfóliójukat.

Tuti menü