Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plotter - nyomtató típusok, márkák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Vutek - Zünd [5. oldal]
részletek »

Plotter - nyomtató típusok, márkák képes leírás: Vutek - Zünd [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
Vutek

Vutek

A VUTEK (Új nevén EFI-VUTEK) márkát megvásárolta az EFI cég, de továbbra is kiváló VUTEK nyomtatókat gyártanak a digitális nagyformátumú nyomtatás ipari ágazatának. A VUTEK nyomtatók magasabb árkategóriát de magasabb produktivitást és minőséget is képviselnek.

Vutek PV320

Vutek PV320

A VUTEk márkanevet felvásárolta az EFI így a pontos megnevezés EFI VUTEK. A VUTEK az egyik legnagyobb név a nagyformátumú nyomtatók piacán. A VUTEK PV320 UV nyomtató elsősorban nagyforgalmú sign gyártó cégeknek let kifejlesztve.

Wilhelm Research

Wilhelm Research

A Wilhelm Research kutatásokat végez a digitális asztali és nagyformátumú plotteres nyomtatás területén több mint 20 éve. Fő szakterületük a fine art printing, múzeumi minőségű digitális nyomtatás. A Wilhelm Research legismertebb tevékenysége a digitális nyomtató festékek élettartamának vizsgálata. Köztük az Epson festékek, melyek akár 200 éves beltéri élettartamot is garantálhatnak.

Witcolor

Witcolor

A Witcolor egy kínai nagyformátumú nyomtató plotter gyártó több mint 15 éves tapasztalattal. A Kínai nyomtatók között nehéz eligazodni, sokan vannak de a Witcolor egyike a tapasztalt gyártónak akik még nem a fog meg és másold le alapon gyártanak klasszikus kínai termékeket.

Xerox 8 sorozat

Xerox 8 sorozat

A Xerox 8265 164,3 cm széles, míg a Xerox 8290 225 cm széles nyomatokat képes előállítani. A Xerox modelljei komplett rendszerként, vagyis raszterkép-feldolgozó programmal és hardware-el együtt kaphatók (Caldera Copy Rip SE, Visual Rip+, PC for Caldera és Xerox 17 TFT monitor). A nyomdaipari szakemberek a 8265-ös vagy 8290-es nyomtató telepítésénak első napjától fogva minőségi színes nyomatokat készíthetnek a Xerox által kifejlesztett saját gyártású papírokra és más egyéb speciális nyomathordozókra. A Xerox 8265 és 8290-es nyomtatók Eco-Solvent ULTRA tintát használnak amely a legújabb fejlesztésű tintatípus a piacon. Ez a tinta kültérre és beltérre is alkalmazható, mellyel akár 3 év UV, karcállóságot és cseppállóságot is biztosít a nyomatnak. Kedvező fixálási hőmérséklet (40-50°C) eredményeképp a hullámosodás tulajdonképpen megszűnt. A festék vizes oldószert tartalmaz, amely a fixálás során távozik a médiából, ezért nincs szükség külön elszívó berendezés telepítésére is. Ajánljuk bannerek, poszterek, plakátok, hátulról megvilágított öntapadós nyomatok, fali dekorációk, zászlók, utcai bútorok, járműdekorációk, kiállítási anyagok, poszterek, jelzések stb.

Zünd G3 digitális stancológ gép

Zünd G3 digitális stancológ gép

Csak a legjobb számít! A világ leggyorsabb és legprecízebb kivágórendszereként a G3 nem is lehetne felkészültebb a versenyre.A számos moduláris kiegészítőnek köszönhetően a G3 kivágóasztal rendkívül rugalmasan és sokoldalúan használható. Tekercses és táblás anyagok gyors feldolgozására egyaránt képes, hagyományos egyenes vágásokkal, kontúrkövető kivágással, akár 50mm/2 vastagságig.

Zünd S3

Zünd S3

A Zünd S3 a G3 kistestvére. Hasonló technológia és minőség de az S3 kisebb kompakt gép. 25mm-es vastagságig képes vágni. A Zünd digitális kivágók forgalmazója az Unimark Kft. A Zünd vágógép a legmagasabb minőséget biztosítja 24/7 produktivitással.

Zünd ZCC 2.0 digitális stanc szoftver

Zünd ZCC 2.0 digitális stanc szoftver

A Zünd ZCC 2.0 digitális stancológép szoftver rengeteg újítással rendelkezik. Pl. e-mail értesítés ha operátor beavatkozás szükséges, vágással egy időben munkaelőkészítés, túlvágás szoftveres korrigálása...stb.

Tuti menü