Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Latex nyomtatók képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Latex nyomtatók - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Latex nyomtatók
Keresés
Találatok száma - 4 db
HP L26500

HP L26500

Szélesebb körű kül- és beltéri alkalmazásokra nyílik lehetőség, például ideiglenes textilek nyomtatására. A szárazon és használatra vagy finiselésre készen kijövő nyomatokkal gyorsabban érhet el eredményt. Pontos kétoldalas nyomtatás felügyelet nélkül.

HP latex hír

HP latex hír

A HP Designjet L-26500-as nyomtatási szélessége 1,55 méter (61 inch). A berendezés kitűnően alkalmazható a növekvő soft signage piac igényeinek kielégítésére. Mindkét gép az új HP-792 Latex Desigjet Ink festékeket használja, amelyek tulajdonságai közül kiemelendő az erőteljes és fényes színhatás is. Ezek a tinták alkalmasak öntapadós anyagok, vinil fóliák nyomtatására, valamint kétoldalas nyomatok készítésére is.

HP Latex nyomtató

HP Latex nyomtató

A HP latex festék előnyei: - teljesen szagtalan, - környezetbarát (zöld nyomatok), - azonnal szárad (könnyebb kezelés), - a festék az alapanyaggal nyúlik (egyszerűbb ragasztás), - használható: egészségügyi, ifjúsági és élelmiszeripari intézményekben, - japán minőségi bizonyítványok, megfelelőségi tanúsítványok, - kedvező árszínvonal (nem drágább a konkurens rendszereknél).

Mimaki JV400

Mimaki JV400

A Mimaki a nagyformátumú nyomtatás piac hatására a HP után a második befutóként kezdte el gyártani a latex festéket használó nyomtató plottereket melyek a JV400 szériában keltek életre. A latex festék előnye az oldószeres festékekhez képest, hogy jobban kíméli a környezetet és gyorsabban szárad így az utófeldolgozás is gyorsabban elvégezhető.

Tuti menü