Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtatással foglalkozó cégek képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Nyomtatással foglalkozó cégek - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Nyomtatással foglalkozó cégek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Brekeke

Brekeke

Reklámtábla a romantikus, antikolt stílustól az ipari megjelenésig... A kiskertedbe való sorjelölőtől kezdve a többméteres reklámtábla elkészítéséig. Térbetű - Reklámponyva - Nagyméretű nyomtatás - Fóliavágás - Kirakati és egyéb feliratok. Rendelkezünk a legmodernebb technológiákkal: - széles formátumú nyomtató, nagyméretű laminálógép, habvágógép, marógép, plotter - és ha kell, fával is dolgozunk, fúrunk, faragunk, keretezünk és az ecsettől sem ijedünk meg; alapozunk, mázolunk, antikolunk, feliratokat, mintákat festünk. A REKLÁMTÁBLÁK, CÉGTÁBLÁK, reklámponyvák, öntapadós fóliák, plakátok elkészülése felár nélkül, 24 órán belül is lehetséges. A részleteket olvasd legalul.

Copymania

Copymania

Örömmel jelenthetem, hogy oldalunk arculata megújult, és bevezettünk egy új TERMÉK orientáltabb üzleti megközelitést, amelyet ezután maximálisan követni, és támogatni fogunk. Arculatváltásunk oka a folyamatos fejlődés, a megjelenésünk folyamatos javitása, termékeink és szolgáltatásaink szinvonalának kiemelése. A weboldalunk bal-felső részében készitettünk egy menürendszert, és egy grafikus felületet, amelyben könnyen megtalálhatja a keresett készterméket, és a kiválasztott termékről egy közvetlenebb, és letisztultabb felületen tud információkat, akár árakat találni. Az oldal láblécén pedig elhelyeztünk egy térképet, illetve a kommunikációhoz szükséges összes információt! Véleményünk szerint igy sokkal átfogóbb képet kaphat az általunk forgalmazott termékekről, és az alkalmazott szolgáltatásokról! Remélem oldalunk ezután még könnyebben használható lesz, és ezzel Ügyfeleink elégedettsége is tovább növekedhet! Üdvözlettel: Kis Gyula Zoltán Ügyvezető

Dekorient

Dekorient

Vállalkozásunk 2000 óta dolgozik a reklám és dekorációs piacon. Tevékenységünket és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink akár tervezett megjelenéssel akár csak elképzeléssel rendelkezve is teljeskörű hátteret és megvalósítást kapjanak.

Eclipse

Eclipse

A jól képzett, professzionális csapat és a modern technológiai berendezések optimális hátteret biztosítanak mind a négy üzemünkben, melyek elhelyezkedésüket tekintve lehetőséget adnak a teljes európai piac kiszolgálásához. A vezetőség és a csapat minden tagjának elsődleges célja az ügyfelek igényeinek kielégítése.

KAIAO

KAIAO

KAIAO is a distributor/manufacturer of rapid prototypes company, we provide different kinds of prototypes ranging from automotive to mechanical industry. we use cutting edge technologies such as SLA, CNC machining, Vacuum casting, reaction injection molding, to achieve customer requirements. It is our top-ranking customer services that we enjoy a high customer?s recognition. We now are able to keep a long-term relationship with partners no matter in domestic market or foreign territory. For now, we have been a superior supplier of the World top 500 companies such as HUAWEI, Siemens, and Dongfeng Automobile industry, some of them have developed as a strategic partner.

Kopier dekor

Kopier dekor

Munkatársaink magas színvonalon, a dekorációs szolgáltatások teljes skáláját nyújtják Önnek, legyen szó kiadvány szerkesztésről, nyomdai kivitelezésekről, reklámgrafikáról, járműdekorálásáról, vagy akár üzlet dekorációról.

Molino24

Molino24

A Molino24 az ország egyik legdinamikusabban fejlődő plakátnyomtatással foglalkozó vállalkozása. Küldetésének célja, hogy a legtöbb reklám és nyomtatással foglalkozó cégekhez hasonlóan ne teljes körű megoldást kínáljon hanem csak egy szolgáltatást de azt a legjobb áron és kiváló minőségben. Ez a nagyformátumú nyomtatás. Néhány példa: Reklámponyva, épületháló, öntapadó fólia, poszter- és plakátpapír nyomtatás.

Neonworld

Neonworld

'A legjobb a jobb!' Cégünk a Neon World Bt. 2006. január óta működik. Elkészült munkáinkra igényesek vagyunk, munkatársaink megbízhatóak és szorgalmasak, szem előtt tartva a Neon World Bt. alapelvét. Megbízhatóság, hozzáértés, precizitás és pontosság! Örömteli számunkra, hogy ilyen rendkívüli csapat vesz körül bennünket. Mottónk: A tökéletességre való kollektív törekvés, a kreativitás, produktivitás terén mozgósított energiák összessége, a fiatalos lendület, és a pozitív szellemiség. A gyártás során törekszünk arra, hogy partnereink igényes, ötletes produktumot kapjanak amely nem kis mértékben hozzájárul, hogy versenytársaikkal szemben helyzeti előnyre tegyenek szert. Stúdiónkban a legmodernebb technikát képviselő eszközökkel dolgozunk. Partnereinknek kreatív ötleteket, igényes kivitelezést biztosítunk, az általunk gyártott, magas színvonalon előállított fénytechnikai berendezések segítségével igyekszünk eredményesebbé tenni a mindennapi üzleti kapcsolataikat. Tekintse meg referenciaanyagunkat, és győzödjön meg arról, hogy csakugyan érdemes minket választania. Ez a mi neon világunk!

Nyom6

Nyom6

A Nyom6 Digitális Nyomda 2005 óta üzemel a XIII. kerületben, a Lomb utcában, a V 95 Centerben. A Nyom6 teljes körű nyomdai szolgáltatástnyújt, tervezéstől a szerkesztésen keresztül a nyomtatásig. Kis példányszámtól a nagyobb mennyiségig bármilyen nyomdai termék elkészítésére vállalkozunk a modern nyomdatechnikai eszközök segítségével.

Hirdetés
Plakát készítés

Plakát készítés

Budapest VII. kerületében található a Digi-Print Nyomda. Különféle reklám anyagok nyomtatásával foglalkoznak. Lehet kérni egyénileg elkészített, személyre szabott névjegykártyákat, valamint különféle reklámozási célra elkészített nyomtatott anyagokat. Többek között szórólapok nyomtatásával is foglalkoznak az egyszerűbb és gyors hirdetés érdekében, valamint matricák és poszterek elkészítésével is. Ajánlatkéréseket a weboldalon előre lehet kérni, valamint összes elkészíthető terméküket és referenciákat is lehet olvasni.

Studiopress

Studiopress

Cégünk igényes, teljeskörű, a piaci keresletnek megfelelően rugalmas, kiváló minőségű munkát végez nagyformátumú nyomtatás, óriásméretű homlokzati és egyéb hirdetések nyomtatása, nyomdai kivitelezés, reklámeszközök készítése, értékesítése terén, mindenki számára elérhető, kedvező áron, rövid határidővel! molinók, ponyvák, épülethálók plakátok, óriásplakátok, citylight plakátok öntapadó fóliák nyomtatása, kontúrvágása dekorációs fóliák forgalmazása, több 100 féle választékban vászon, textil nyomtatás fotónyomtatás kirakat, üzletdekoráció habbetűk, habdekorációk készítése nyomdai termékek (szórólap, prospektus, kiadvány, belépőjegyek stb.) display eszközök (roll-up, pop-up fal, információs pult, prospektustartó állványok stb.) arculattervezés, logótervezés, grafikai tervezés

Tandistudio

Tandistudio

Fejlett infrastrukturális PC környezetben (szélessávú internet, FTP tárhely) cégek, termékek arculatának tervezése. Kis és nagy példányszámú reklám prospektusok, kiadványok, kézikönyvek, élelmiszercsomagoló anyagok, ét- és itallapok, logó, névjegykártya, bemutatkozó prezentáció, levélpapír, vásárlási utalvány stb. tervezése. Épületek, üzletek, irodák dekorációs látványtervezése. A terveket a kivitelezéshez szükséges szintre dolgozzuk ki. Nyomdai előkészítés, dekoratőri kiviteli tervek, látványtervek. A tervezéshez és kiadványokhoz szükséges fotók készítése.

Tuti menü