Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató-vágó plotterek képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Nyomtató-vágó plotterek - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Nyomtató-vágó plotterek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Mimaki CJV

Mimaki CJV

A Mimaki CJV egy nyomtatórendszer Solvent és Eco-Solvent tintákhoz integrált vágóplotterrel. Ez a sokoldalú rendszer ideális különböző nyomtatási és vágási munkálatok elvégzéséhez, matrica gyártáshoz, textilfeliratozáshoz stb. Válassza ki az Önnek megfelelő méretet a 4 különböző modellből. Biztosak vagyunk benne hogy árainkkal Önt is meg fogjuk győzni!

Mimaki Print&Cut

Mimaki Print&Cut

A reklámgrafikai szakmában örökös kérdés, hogy nyomtatás és vágás egy gépben (Print∓ut rendszerek) vagy külön-külön géppel kerüljenek elvégzésre. A Mimaki a Print@Cut megoldást részesíti előnyben. A Mimaki CJV30 széria gépei ilyen berendezések!

Print&Cut vagy külön-külön?

Print&Cut vagy külön-külön?

A Mutoh és a Mimaki márkák folyamatos versenyben vannak egymással a reklámgrafikai gépek piacán. A Mutoh a külön nyomtató és külön vágóplotter megoldást, míg a Mimaki a Print∓ut megoldást részesíti előnyben.

Roland Print&Cut

Roland Print&Cut

Integrált nyomtató/vágógépek: A kombinált nyomtató/vágógépek ideálisan címkék, matricák, járműdekorációk, POP displayek és még sok más nyomtatására. Ezek a gépek eco-slovent vagy UV festékeket használnak. Akár nyolc színnel felszereltek, beleértve a fehéret és a metált.

Tuti menü