Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oldószeres nyomtatók képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Oldószeres nyomtatók - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Oldószeres nyomtatók
Keresés
Találatok száma - 14 db
Flora

Flora

A Flora is kínai gyártó és mint minden kínai nyomtató márkával, itt is elővigyázatosan kell vásárolni. Hazai forgalmazója nincs (Vinyl Grafik stúdió forgalmazta de már abba hagyták), ezért a szervizelés, beállítást a vásárlónak maga kell közvetlenül a gyártó segítségével megoldani.

HP Ipari plotterek

HP Ipari plotterek

A régi nevén Scitex Turbojet, új nevén HP Scitex TJ8600 ipari tintasugaras nyomtató. A Turbojet extrém gyors nyomtatást tesz lehetővé, első sorban nagy mennyiségű plakátnyomtatásra ajánlott, de más hagyományos sign megoldások is kivitelezhetők.

Mimaki JV33

Mimaki JV33

A nagy múltú Mimaki JV3 után a JV33 az egyik legismertebb és legnagyobb darabszámban eladott oldószeres nyomtató a nagyformátumú reklámgrafikai területen. Nagy felbontás, a JV3-nál nagyobb sebesség és a Mimakitól megszokott minőség, akár felügyelet nélküli nyomtatás jellemzi.

Mimaki JV34

Mimaki JV34

A Mikai a JV34-260-al töltötte be azt az űrt ami a nagyformátumú nyomtatók piacán volt megtalálható. Ez az űr pedig a nagyméretű és nagyfelbontású nyomtatás volt egy gépben. A JV34 260cm-es nyomatszélessége ellenére kiváló 1440x1440dpi felbontással nyomtat ami akár egy kisméretű igényes poszter elkészítéséhez is megfelelő. Olyan igényes beltéri és kültéri megoldásoknál jó választás ahol nagy felbontással kell nagy méretet egyben kinyomtatni. Pl. egyedi tapéta.

Mutoh Osprey

Mutoh Osprey

A Mutoh az egyike a legismertebb nagyformátumú nyomtató plotter gyártóknak. A Roland és Mimaki márkákhoz hasonló magas minőséget képvisel. Az Osprey a Mutoh legnagyobb oldószeres nyomtatója. Ezzel a géppel, alacsonyabb felbontással de nagy szélességben és sebességben nyomtathatunk.

Myjet

Myjet

A kínai nagyformátumú nyomtató márkáknak és típusoknak a száma szinte végtelen. A kínaiak egyedi kreativitással keltik életre az újabbnál újabb márkaneveket. Ilyen a Myjet márka is. Felépítését, technikai tulajdonságait tekintve megegyezik a klasszikus kínai 3,2m-es oldószeres nyomtatókéval. A Myjet elfogadható minőséget, több mint 10 éves tapasztalatot tett le az asztalra, így ésszerű választás ha olcsó de nagy produktivitású oldószeres nagyformátumú nyomtatót szeretnénk és nem bánjuk ha nincs helyi szerviz és picit bepiszkoljuk a kezünket néha.

Polajet

Polajet

A Polajet valószínűleg a kínai nyomtató gyártók egyikének terméke és átnevezve az Alphaset által kerül forgalmazásra. Az Alphaset magyarországi képviseleténél tekinthető és vásárolható meg a berendezés. Időközben lekerült az Alphaset kínálatából, valószínűleg az eladott nyomtatók nem hozták az elvárt minőséget így elálltak a forgalmazástól és alkatrész ellátásról. A kérdés már csak az, mi lett/lesz a magyar vásárlókkal akik ilyen nyomtatóra ruháztak be.

Roland Pro 2 V SJ 1045

Roland Pro 2 V SJ 1045

A Roland nagyformátumú oldószeres nyomtatói magasabb árkategóriát képviselnek de cserébe minőséget és megfelelő produktivitást kapunk. Az SJ-1045 260cm-es nyomatszélességgel a Mimaki JV34-260-al száll versenybe.

Seiko H széria

Seiko H széria

A Seiko H széria a világ leggyorsabb (e mondat írásának időpontjában!) mild-solvent nyomtatója. Akár 100m2/óra sebességre is képes kékhátú plakátpapír vagy hálónyomtatás üzemmódban. A hazai kizárólagos képviselet a Tepede.

Hirdetés
Sky jet

Sky jet

A SKYJET 1992-ben alapított kínai cég, nagy múlttal rendelkezik a nagyformátumú oldószeres nyomtatók gyártásában. Kínálata között megtalálható a klasszikus oldószeres valamint UV nyomtatók is. A gyár nemzetközi szinten ismert márka, vásárokon, kiállításokon is megtalálhatóak.

Troyjet

Troyjet

Legújabb TroyJet 3,2 méter nyomtatási szélességű nyomtató. Óriási teljesítmény és költséghatékony festékhasználat jellemzi. Maximális teljesítmény 100m2/óra. Hatékonyan készíthet extra nagy méretű digitális nyomatokat óriásplakátra, építési hálóra, ponyvára és további solvent festékre optimalizált médiákra. A TroyJet ár/érték arányával megbízható és hatékony munkaeszköz.

Új Epson nyomtató plotterek

Új Epson nyomtató plotterek

Az Epson SureColor SC-S70610 az Epson első 64' méretű (162,6 cm-es) nyomtatója, amely egyidejűleg használja a fehér és az ezüstmetál tintákat, és ezzel lehetővé teszi a kreatív stúdióknak, nyomtatási és reklámgrafikai szolgáltatóknak, hogy szélesítsék szolgáltatási portfóliójukat.

Vutek

Vutek

A VUTEK (Új nevén EFI-VUTEK) márkát megvásárolta az EFI cég, de továbbra is kiváló VUTEK nyomtatókat gyártanak a digitális nagyformátumú nyomtatás ipari ágazatának. A VUTEK nyomtatók magasabb árkategóriát de magasabb produktivitást és minőséget is képviselnek.

Witcolor

Witcolor

A Witcolor egy kínai nagyformátumú nyomtató plotter gyártó több mint 15 éves tapasztalattal. A Kínai nyomtatók között nehéz eligazodni, sokan vannak de a Witcolor egyike a tapasztalt gyártónak akik még nem a fog meg és másold le alapon gyártanak klasszikus kínai termékeket.

Tuti menü