Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
UV nyomtatók képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

UV nyomtatók - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » UV nyomtatók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Agfa nyomtatók

Agfa nyomtatók

Az Agfa M-Press Tiger a világ első olyan síkágyas UV nyomtatója ami teljesen automata módon elvégzi a táblanyomtatás folyamatot. Táblás és tekercses anyagokra egyaránt képes nyomtatni. Banner, fólia, plakátpapír...

Mimaki UJF-3042

Mimaki UJF-3042

Még 2004-ben mutatta be a Mimaki első fedőfehér festéket nyomtatni képes, UV inkjet-nyomtatóját, az UJF-605C berendezést. Ezzel a készülék-kel szinte minden nyomathordozóra, át­látszó anyagokra is jó minőségben tudott nyomtatni. Az UJF-3042-es UV LED-technológián alapuló berendezés briliáns minőségű képek nyomtatására alkalmas bevonásmentes nyomathordozókon. Új fejlesztésű az inkjet-nyomtatófej is. Többek között ez az oka, hogy a desktop nyomtató ár/teljesítmény aránya piacve­zető. A hatékonyságot növeli az UV-meg-világítás minimális energiaköltsége. Ezzel a modelljével a Mimaki a szitanyo­mók piacát célozta meg, mivel azok be­lépő szintű készülékként az on-demand-nyomtatás területén tudják a nyomtatót alkalmazni.

Mimaki UV és LED nyomtatók

Mimaki UV és LED nyomtatók

A Mimaki a szélesformátumú nyomtató plotter kategóriában alkalmazza a fényre száradó festék technológiát. Az UV nyomtatókkal ellentétben a Mimaki a LED technikát használja ami kisebb hőmérsékletet és fogyasztást eredményez.

Mutoh Zephyr

Mutoh Zephyr

A MUTOH Zephyr a MUTOH nagyformátumú UV festékek használó nyomtatója. 1650mm szélességig képes nyomtatni bármilyen kezeletlen médiára. Pl. PVC, üveg, fa, fém. A greyscale nyomtaófejnek és a Mutoh által szabadalmaztatott i2 nyomtatási passzus technológiának köszönhetően akár beltéri minőségű képek is nyomtathatók.

Neolt Superjet

Neolt Superjet

A NEOLT egy nagy múltú olasz gyártó de nyomtatókkal csak néhány évvel ezelőtt kezdett foglalkozni. A Superjet szériában különböző UV nyomtatók választhatók. A gyár a XAAR nyomtatófejet részesíti előnyben. Az X-jet Xaar 1001 nyomtatófejjel működik.

Roland LEC-300

Roland LEC-300

A Roland jelentettebe első alkalommal a világ első LED-es fényre száradó UV festékes print∓ut nyomtatóját (nyomtatás és vágás). A LEC-300 fehér festékkel is képes nyomtatni, valamint a nyomtatás végén lakkozni.

Techkwin Techstorm XL UV

Techkwin Techstorm XL UV

A Teckwin a közepes árkategóriát képviseli a nagyformátumú nyomtatás piacán. A Techstorm UV nyomtató előnyei közé sorolható a 150mm-es anyagvastagság vagy a további két fej (opcionális) amivel lakkozás is lehetséges.

TeckPro nagyformátumú nyomtatók

TeckPro nagyformátumú nyomtatók

A Teckwin a Teckpro UV5000 UV nyomtatóval belépett az óriás méretű roll-to-roll UV nyomtatók piacára ahol olyan versenytársak találhatók mint pl. az EFI VUTEK szintén 5 méteres UV nyomtatója. Ár-érték arányban a Teckwin jobb. A Spectra Polaris nyomtatófejekkel akár 150m2/óra nyomtatási sebesség is elérhető.

Vutek PV320

Vutek PV320

A VUTEk márkanevet felvásárolta az EFI így a pontos megnevezés EFI VUTEK. A VUTEK az egyik legnagyobb név a nagyformátumú nyomtatók piacán. A VUTEK PV320 UV nyomtató elsősorban nagyforgalmú sign gyártó cégeknek let kifejlesztve.

Tuti menü