Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vágóplotter márkák képes leírás - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu
részletek »

Vágóplotter márkák - Plotter - nyomtató típusok, márkák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plotter.tlap.hu » Vágóplotter márkák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Foison vágóplotterek

Foison vágóplotterek

A Foison az egyik piacvezető vágóplotter márka Magyarországon. Több mint 500db eladott fóliavágó működik országszerte. A magyar tulajdonú Signdepot.eu a fő forgalmazó és szakszerviz. A fóliavágógép egyszerűen online megrendelhető és 1 munkanapon belül átvehető.

GCC

GCC

A GCC vágóplotterek kiváló alternatívát jelentenek a Mimaki, Roland, Summa és Graptech élvonalbeli gépek mellett. A GCC plotterekben szervo motorok dolgoznak ami a léptető motorral ellentétben szinte hangtalan működést és nagyobb precizitást biztosítanak.

Mimaki vágóplotter

Mimaki vágóplotter

A Mimaki évtizeted tapasztalattal rendelkezik a reklámgrafikai nyomtatáshoz és feliratozáshoz szükséges gépek gyártásában. A Mimaki vágóplotterek magas minőséget és árkategóriát képviselnek. A CG-130FX főbb funkciói az automata kontúrvágás, half-cut és magas vágási sebesség.

Mutoh és Graphtec

Mutoh és Graphtec

Megbízható, kiváló teljesítményű és kedvező árfekvésű vágóplotterek vágáshoz és rajzoláshoz. A beépített 4 pontos automatikus regisztrációs jel érzékelő lehetővé teszi az előre kinyomtatott grafikák gyors és pontos körülvágását. Az állvány alaptartozéka a plottereinknek.

Tuti menü